Mikko 29v.

Hankin auton vuosi sitten itselleni käyttöön ja silloin otin autoliikkeen järjestämän rahoituksen jonka korko oli 6,9%. Kilpailutin rahoitukseni Autolle Financen nettisivuilla, josta otettiin nopeasti yhteyttä ja rahoituspäätöskin oli valmiina vielä samana päivänä. Säästöä todellisessa luoton hinnassa kertyi 16 000€:n rahoituksella hieman yli 2000€ euroa ja sain vielä kuukausittaista maksuerääni pienemmäksi!

Rauno 58v.

Perheessämme jo kolme vuotta palvellut matkailuauto ostettiin alunperin myyjäliikkeen tarjoamalla rahoituksella. Kauppareissulla ollessani silmiini osui Autolle Financen myyntiständi, jossa ajauduin juttelemaan matkailuautoni rahoituksesta. Sain heti paikanpäällä rahoitustarjouksen ja kirjoitimme paperit uudesta rahoituksesta samantien. Matkailuauto on käytössä vain kesäisin, joten siitä juoksevat kulut on hyvä saada minimoitua.

Rahoitusta oli jäljellä vielä noin 20 000€ ja Autolle Financen rahoituksella sain todellista luottohintaa jopa 3200€ pienemmäksi! Koko prosessi tuli hoidettua kätevästi yhden kauppareissun aikana!

Petri 32v.

Tulevalle kesälle olin  hyvissä ajoin hankkimassa uutta moottoripyörää. Nopealla kyselyllä rahoitustarjoukset tuntuivat noin 8000€ ostokseen kalliilta. Soitto Autolle Financen myyntipuhelimeen antoi paljon infoa ja kävimme eri pyörien rahoitusvaihtoehtoja sekä korkoja läpi. Päätettyäni minkälaisen moottoripyörän kesäksi haluan, sain Autolle Financelta rahoitustarjouksen, joka oli erittäin kilpailukykyinen ja uskalsin tehdä moottoripyörästä kaupat. Nyt vain odotellen kovasti kesää!