A-Laajakasko sopii sinulle, jos haluat laajan vakuutusturvan, joka sisältää A-Kaskon sisältämien turvien lisäksi lasivakuutuksen. Lasiturva suositellaan otettavaksi jokaiseen ajoneuvoon, sillä 70 euron lisämaksu voi säästää sinulta muutamasta satasesta pariin tuhanteen euroon aiheutuvan tuulilasin vaihtolaskun -varsinkin kun tämä vahinko on hyvin tavanomainen. Mikäli sinulla on A-Laajakasko, voit käydä paikkauttamassa mahdollisen tuulilasiin tulevan kiveniskemän veloituksetta. A-Laajakasko on meidän suosituin vakuutusvaihtoehto sekä erittäin edullinen laajuutensa nähden, vain 369€/vuodeksi!

Voit saada liikennevakuutukseesi nyt markkinoiden korkeimman, 83% bonuksen bonusturvalla. Lisäksi tarjoamme vahingottomille kuljettajille markkinoiden kilpailukykyisimmät lähtöbonukset, vähintään 40 % iästä riippumatta.

Siirämme vakuutukseesi kätevästi puolestasi auton vaihdon yhteydessä. Vakuutuksen tarjoaa Suomen vanhin vakuutusyhtiö, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia. Olemme valinneet Fennian palvelutarjoajaksi, sillä se pystyy tarjoamaan asiakkaillemme järkevän hinnoittelun sekä laadukkaat palvelut. Fennian autoapu 24h-palvelusta saat ympäri vuorokauden apua auton korjaukseen ja matkan jatkumiseen liittyvissä asioissa.

Alla näet vakuutuksiemme laajuudet sekä erot, lisätietoja myyjiltämme numerosta puh. +358 44 779 6329

A-KASKO