Tarjoamme rahoitusta myös yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan. 

Helpoitamme yksityisten välistä autokauppaa! Nyt voit tarjota ostavalle asiakkaallesi rahoituksen eikä palvelu maksa sinulle mitään!

Olemme rakentaneet täysin uuden mallin autokauppasi rahoittamiseen. Voit sinulta ostavalle asiakkaallesi tarjota rahoituksen alkaen 1,9% korolla. Suomesssa 90% ostajista ostaa auton rahoituksella ja nämä asiakkaat jäävät huomiotta, jollet käytä meidän palvelua. Olemme rahoittaneet jo yli 15 000 autokauppaa Suomessa. Lisäksi asiakkaasi saa kaskovakuutuksen 269€ vuodessa. Palvelu on sinulle täysin ilmainen. 

1. Täytä luottohakemus

2. Auton kuntotarkastus
Myyjän tulee viedä auto kuntotarkastettavaksi, tällä varmistetaan että auto on todella sitä, mitä myyjä lupaa.  Tarkastuksena käy esim. määräaikaiskatsastus. Ostaja ja myyjä voivat sopia yhdessä kustannusten hoidosta. Autollevakuutus ei vastaa kuntotarkastuksen tekemisestä tai sen kustannuksista.
Teemme yhteistyötä A-katsastuksen kanssa, myyjä voi varata ajan tarkastukseen A-katsastuksen sivuilta.

3. Kaupanteosta sopiminen ja kaupanteko
Ostaja ja myyjä sopivat kaupanteosta. Tarkastamme kohteena olevan auton omistaja-, vakuutus- ja verotiedot.
Tarjoamme auton ostajalle mahdollisuuden kattaviin ja edullisiin vakuutuksiin (lue lisää vakuutuksista täältä)
Tarkastamme sekä myyjän että ostajan henkilöllisyydet. Samalla tarkastetaan myös, että kaupan kohde täsmää annettuihin tietoihin.
Kun kauppasopimuksen on tehty, maksamme myyjälle kauppasumman suoraan pankkitilille. Mahdollisen jäännösvelan maksamme suoraan rahoitusyhtiölle. Rahoitussopimuksen allekirjoitus tapahtuu sähköisen allekirjoituksen kautta, jolloin tarvitaan verkkopankkitunnuksia.

Voit vain lisätä myynti-ilmoitukseesi seuraava tekstin:
Tähän ajoneuvoon on saatavilla rahoitus alkaen 1,9% korolla + kulut. Tarkastamme vain luottotietosi ja saamme sinulle rahoituspäätöksen hetkessä. Kaupan lisäksi voimme tarjota ajoneuvoosi kaskon hintaan 269€ / vuosi.  www.autollevakuutus.com


 

Mikäli kuitenkin haluat vielä enemmän parantaa autosi kaupan todennäköisyyttä tai myydä sen jopa 90% nopeammin ja helpommin. Tällöin sinun kannattaa hyödyntää Autolle.comin auto-rahaksi palvelua. Voit toki ottaa vaihtoautonkin omaa autoa kaupatessasi, jolloin yrityksemme ottaa vaihtoauton ja hoitaa kauppaan liittyvät vastuut välistä pois.

Tutustu Auto rahaksi -palveluun www.autolle.com/auto-rahaksi

Ota yhteyttä:

Autollevakuutus -tiimi
+358 44 7796329
vakuutukset@autolle.com

Autorahaksi -tiimi
010 2050 913
autorahaksi@autolle.com

www.autolle.com